فروش سوله

فروش سوله

فروش سوله

سوله ساز

سوله ساز :سوله سازه ای فلزی است که برای ساخت آن محاسبا دقیق علمی و فنی صورت گرفته و به صورت تخصصی برای کاربری های متنوع در صنعت، طراحی و ساخته می شود.

با وجود این که استفاده از انواع سوله ها هر چند به صورت سنتی در زمان های قدیم هم مورد توجه بوده است و کاربردهای مختلفی برای آن ها تعریف شده بود اما امروزه با روی کار آمدن شیوه های مدرن و جدید در ساخت سوله ، همزمان کاربرد آن ها در شرایط بهتر و کارایی بیشتری نسبت به قبل نیز در حال افزایش می باشد.

ساختن سوله به عنوان امری تخصصی که نیار به برنامه ریزی- طراحی و محاسبات دقیق علمی و فنی دارد، در تخصص افراد سوله ساز بوده و مردم عادی نمی توانند وارد این حوزه ی تخصصی بشوند چرا که اگر ذره ای خطا در تجزیه تحلیل ها رخ بدهد ممکن است سازه ی مورد نظر از انسجام کافی برخوردار نبوده و باعث ایجاد خسارت های بزرگی به سرمایه گذار و شرکت های مهندسی و … شود.

سوله ساز :

سوله ساز فرد متخصصی است که دارای اطلاعات علمی در باره ی ساخت انواع سازه ها بوده و قادر به محاسبه ی دقیق علمی برای ساخت و بارگذاری  اجزای مختلف تشکیل دهنده ی سوله ها می باشد.

فرد سوله ساز در ساخت انواع سوله ها باید فاکتورهای مهمی را مانند: نحوه ی متصل کردن اجزا به یکدیگر، محاسبه ی بارهایی که به سوله وارد می شود (بار برف-باد و جرثقیل و …) ، میزان طول و عرص و ارتفاع سوله مورد نظر، نوع کاربری سوله، آنالیز اطلاعات محل احداث سوله، ابعاد مورد نیاز برای ساخت دهانه ی مناسب با کاربری سوله و … را مد نظر قرار دهد تا با چیدن منطقی این عوامل در کنار یکدیگر سازه ای با کارایی مناسب و مطمئن را در عین کم هزینه بودن و سرعت در ساخت، طراحی کرده و بسازد.

فروش سوله

فروش سوله ؛ امروزه با پیشرفت جوامع بشری و تغییر نیازهای مشتری ها، کارخانه های تولیدی برای جذب مشتری و حفظ حالت رقابتی با شرکت های رقیب در فروش سوله، علاوه بر داشتن نیروهای اجرایی قوی باید نیروهای مشاور متخصص در امر فروش سوله را داشته باشند.

این مشاورین با دارا بودن اطلاعات همه جانبه از ساخت تا نصب  و ارائه مشاوره های خاص هر مشتری و تعیین نوع سوله اعم از فلزی، خرپایی و ubm باعث کاهش هزینه ها می شوند . بعد از مشاوره و تعیین نیازهای مشتری قیمت تمام شده سوله، توسط افراد خبره و نرم افزارهای مخصوص بدست می آید که  عوامل مختلفی بر قیمت ها تاثیر می گذارد که به  تعدادی از این عوامل اشاره می کنیم.

عوامل موثر در ساخت سوله :

عمدتا کاربرد ساخت سوله های خرپایی و به طور کلی سوله ها در موارد صنعتی می باشد البته به دلیل قابلیت های ویژه ای که دارد در تمامی موارد دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته می شود ; سالن های همایشات , تالارها , سوله های ورزشی و کارگاه های تولیدی تنها چند نمونه از موارد کاربرد سوله هاست.نوع مصالح کاربردی از لحاظ مرغوبیت

  1. ابعاد سوله و نوع سقف ( شیبدار، قوسی و چند ضلعی)
  2. نصب جرثقیل که براساس نوع سقفی یا کنار سوله ای باعث ایجاد قیمتهای متفاوت می شود.
  3. جنس و تراکم خاک محل ساخت:

عوامل موثر در ساخت سوله :

تعیین تراکم خاک از جهت تاثیر زلزله و نشست های بعدی حائز اهمیت می باشد و در مناطقی که خاک سستی دارند بنا به صلاحدید مهندسان ساخت خاک محل مورد نظر تخلیه و با روش خاک ریزی لایه به لایه به تراکم مورد نظر می رسند.

  1. مواد مورد استفاده در پوشش سقف
  2. مواد مورد استفاده در پوشش دیوار
  3. نوع پوشش کف سالن
  4. تهویه مطبوع
  5. تجهیزات روشنایی
  6. شرایط اقلیمی منطقه: براساس گرمسیر یا سردسیر بودن منطقه وزن سازه متغیر بوده و روی قیمت ساخت تاثیر می گذارد در مناطقی که بارش برف و وزش باد کمتری دارند می توان سوله های سبک ساخت.

فروش سوله های خرپایی با دهانه ی بزرگ

نوع انتخاب عوامل ذکر شده باعث تغییر قیمت ها می شود. اگر با توجه به عوامل مختلف، اندازه دهانه مورد نیاز ساخت سوله خرپایی مورد توافق قرار گرفت دیگر نیازی به تهیه فولاد که قیمت بالایی دارد،  نیست و سازه با قطعاتی از جنس پروفیل ساخته می شود. وجود دهانه های بزرگ در سوله های خرپایی باعث ایجاد هزینه های هنگفت مثل سوله های فلزی نمی شود و با قرار دادن قطعات پی در فواصل کم، می توان سازه ای مستحکم را ایجاد کرد در این سازه ها با وجود سبک بودن، می توان جرثقیل های سنگین را بر روی آن ها نصب کرد .

سوله و انواع آن

سوله و انواع آن ؛ سوله : سازه ای فلزی می باشد که از یک سقف شیب دار تشکیل می شود. پیدایش سوله ها در صنعت ساخت و ساز باعث تحولی عظیم در صنعت ساخت و ساز شد. چرا که مزیت های بسیار بیشتری نسبت به سازه های دیگر دارا می باشد.  سوله ها نیاز به دقت فراوان در ساخ

سوله با توجه به قدمتی که دارا می باشند دارای سه نوع خر پایی، تیر ورقی و یو بی ام می باشند که هر کدام از این سوله ها دارای ویژگی های خاص خود می باشند و بسیار پر کاربرد نیز هستند.

ویژگی سوله های تیرورقی

سوله های تیرورقی از سال ها پیش در صنعت سوله سازی وجود دارد این نوع سوله جزو اولین سوله هایی بود که در سوله سازی به وجود آمد. سوله های تیر ورقی همان طور که از نامشان پیداست و مانند سایر سوله های دیگر از ورق های فولادی که در ماشین های مخصوص تولید می شود ساخته می شوند این در حالی است که اجزای دیگر این نوع سوله به وسیله ی پیچ و مهره به هم اتصال می یابند. سوله های تیر ورقی به دلیل معایبی که دارا می باشند چندان طرفداری در صنعت سوله سازی امروز دارا نمی باشند. به همین دلیل جای خود را به سوله های دیگر داده اند.

سوله های یو بی ام

سوله های یو بی ام در صنعت سوله سازی نسبت به سوله های تیر ورقی مزایای زیادی دارند. این نوع سوله نیز ار ورق های فولاد به وجود می آید. سوله های یو بی ام دارای شکلی قوسی می باشد که همین ویژگی در میزان مقاومت آن اثر گذاشته و آن را بالا برده است. سوله های یو بی ام در مواردی دارای محدودیت هایی می باشد.

سوله های خرپایی

مدرن ترین و بهترین نوع سوله می باشد که دارای کاربردی فراوان است. سوله های خرپایی از لوله ها و قوطی های پروفیل تشکیل شده است و دارای وزن بسیار کمی می باشد در این نوع سوله امکان گسترش دهانه و طراحی دلخواه وجود دارد. وزن کم این سوله باعث قیمت پایین و مقاومت بالای آن شده است.

انواع سوله, بهترین سوله, سوله, سوله تیرورقی, سوله خرپایی, سوله سازی, سوله سبک, سوله کو, سوله های فلزی, سوله یو بی ام,مدرن ترین سوله
2 نظرات
  • soolesazanepaytakht
    نوشته شده در 16:32h, 17 جولای پاسخ

    ییییییییییسی

  • soolesazanepaytakht
    نوشته شده در 16:34h, 17 جولای پاسخ

    عالی

ارسال دیدگاه